ћир lat

Четврти регионални округли сто Безбедност и здравље на раду у земљама Западног Балкана

23. новембар 2018


Центар за грађанску сурадњу Ливно организовао је 23. новембра 2018. године у Сарајеву четврти по реду округли сто на тему Сигурност на раду и заштита здравља радника у Босни и Херцеговини, на коме су учествовали представници власти, инспекције рада, синдиката, послодаваца и невладиних организација.На округлом столу представљено је истраживање о стању у области безбедности и здравља на раду у Босни и Херцеговини.

Испред Фондације Центар за демократију, Јована Пантовић представила је налазе истраживања о стању у области безбедности и здравља на раду у Србији.


Округли сто је активност у оквиру регионалног пројекта Безбедност и здравље на раду на Западном Балкану. Ову регионалну иницијативу покренуле су организације из Србије, Босне и Херцеговине, Албаније и Косова које се баве заштитом и промоцијом радних права кроз предлагање измена прописа, унапређење система контроле у примени прописа и указивање на проблеме који постоје у пракси.Пројекат је подржан од стране Међународног Центра Олоф Палме.

Фондација Центар за демократију